Mijn tarieven

Wij hopen u op deze pagina een indicatie te kunnen geven van de kosten van de fotografie en de eventuele bijkomende kosten. Voor een meer specifiekere indicatie of offerte kunt u het beste even contact opnemen. De offertes van Anne Lieke zijn transparant en inzichtelijk en stellen u in staat uw eigen begroting op te stellen.

Onze offertes zijn gebaseerd op een inschatting van het aantal uren dat een opdracht beslaat. Hierbij houden we rekening met de voorbereiding, de eigenlijke productie, de nabewerking, beeldmanipulatie en eventuele publicatiekosten. Deze uren zullen per opdracht gespecificeerd worden. U mag van ons verwachten dat wij op grond van onze kwaliteits standaard en ervaring een goede inschatting kunnen maken.

Uurtarieven

– Opnametarief: € 85,00

– Nabewerking:  € 65,00

Afhankelijk van het soort opdracht berekenen we per dagdeel (4 uur) of dag (8 uur) als de aard van de opdracht het niet toe staat dat er andere opdrachten op dezelfde dag aangenomen kunnen worden.

Een dagdeel komt dan op € 470 en een hele dag op € 940 met inbegrip van een gemiddelde beeldbewerkingstijd.

Reiskosten en reistijd

– per kilometer wordt € 0,35 per KM in rekening gebracht;

– reistijd wordt berekend als opnametijd. Indien de opdracht een volledige dag (minimaal 8 uur) in beslag neemt wordt voor de reistijd half tarief berekend.

Publicatie tarief

Betaling van de factuur geeft de opdrachtgever het recht de foto’s te gebruiken conform het vooraf overeengekomen gebruiksdoel. Dit geldt dus niet voor derden.

Doorbelasting kosten derden

Kosten van derden worden doorbelast met een brutomarge van 10% of rechtstreeks gefactureerd.

Vooruitbetaling

Afhankelijk van de grootte en het tijdsbeslag van een project kan Anne Lieke om vooruitbetaling van een gedeelte van het totale offertebedrag vragen.

LAAT JE MAIL ADRES ACHTER, DAN NEEM IK CONTACT MET JE OP